Despre Hotel Boutique Prestige Craiova

Alegerea perfecta in inima Craiovei

Cine suntem?

Prestige Boutique Hotel Craiova reprezinta o locatie superba, amplasata in inima orasului Craiova, la doar 3 minute distanta de zona pietonala si la 5 minute de Centrul Vechi, locul cu cele mai multe terase, bistro-uri si pub-uri.

Situat pe strada Matei Basarab nr. 15, Hotel Prestige dispune de 63 de camere spatioase, un restaurant bistro cu specialitati pentru toate gusturile si doua sali de conferinta pentru organizarea de evenimente corporate cu stil.

Oferim servicii exemplare si mancaruri savuroase preparate dupa retete internationale ce reusesc sa incante si cele mai exigente papile gustative. Personalul nostru calificat si instruit in prealabil garanteaza o servire impecabila si servicii executate cu maiestrie.

Prestige Boutique Hotel Craiova va asteapta cu entuziasm sa ii treceti pragul!

restaurant restaurant sala conferinte aperitive camera hotel camera hotel

De ce ne-ati alege?

Oferim ceva cu totul diferit, special creat pentru fiecare client. Venim cu ceva mai discret, dar in acelasi timp de calitate. Este vorba, asadar, de servicii, facilitati si experiente superioare pentru cei care aleg Prestige Boutique Hotel Craiova.

Ne dorim sa oferim clipe de liniste, dar si posibilitatea de a descoperi frumusetile ascunse ale acestei zone. Astfel, am gandit pentru voi cateva pachete turistice inedite, oferte si multe surprize, toate acestea pentru a avea un sejur cat mai placut.

Prestige Boutique Hotel Craiova

63 Camere
23 facilitati incluse
5 minute de Centrul Vechi